Zoek
Sluit dit zoekvak.

Bereikbaarheid

Zo kom je er

Onze cabin ligt vlakbij het dorpje Vrådal, in de regio Telemark.

route Vrådal Panorama Hytte

De cabin ligt boven aan het Vrådal Panorama huttenveld. Vanuit het centrum volg je de borden met daarop ‘Vrådal Panorama Skicenter’.

Als je vanaf de hoofdweg rechtsaf deze weg in bent geslagen ga je een klein bruggetje over. Sla vervolgens linksaf de onverharde weg in en blijf deze volgen tot je een onverharde weg naar rechts ziet.

Ga deze weg in en blijf rechtdoor rijden totdat je op een binnenplaats komt. Blijf rechtdoor rijden totdat je een onverharde weg oprijdt waar twee camera’s boven hangen. Dit is de tolpoort. (Als je bij ons boekt krijg je voucher waardoor je tijdens je verblijf geen tol hoeft te betalen)

Zwart & wit huisje

Rijd vervolgens verder de berg op. Blijf de weg zo’n 10 minuten omhoog volgen, tot je aan de linkerkant van de weg een zwart en een wit geverfd elektriciteit huisje ziet liggen. Sla rechtsaf de weg in die tegenover deze huisjes ligt en blijf deze weg omhoog volgen.

Neem nog een haarspeldbocht naar links en een ruime bocht naar rechts en je bent er. Het huis is het tweede aan de rechterkant. Rechts naast de voordeur hangt een bord met daarop nummer 25.

Het adres: Rjupevegen 25, 3853 Vrådal.

Parkeren

Je kunt gratis parkeren op het terrein van de vakantiewoning. Op een steenworp afstand is er een algemene parkeerplaats met een laadpaal voor elektrische auto’s.

Navigatie

Als je het adres invoert in je navigatiesysteem, gebruik dan het liefst Google Maps of Apple Navigatie. Daarmee is de cabin goed vindbaar. 

Rijden in winterse omstandigheden

Zorg er in de winter voor dat je gebruik maakt van sneeuwkettingen. Dit is in Noorwegen verplicht wanneer je met een auto over wegen rijdt die met sneeuw of ijs zijn bedekt. Tenzij je op winterbanden rijdt met een minimale profieldiepte van 3 mm.

We raden je aan om buiten het zomerseizoen altijd sneeuwkettingen in de auto mee te nemen. 

Weten wat je allemaal kunt doen? Check hier de omgeving

Praktische info voor jouw reis naar het Vrådal

Met de auto & de ferry

Sinds kort biedt de Holland-Norway lines een directe ferry-verbinding aan vanuit de Eemshaven naar Kristiansand in Noorwegen. Je vertrekt om 15:00 uur en je bent de volgende ochtend om 9:00 uur in Kristiansand. 

Je kunt er ook voor kiezen om vanuit het Deense Hirthals de ferry te nemen naar Kristiansand. De overtocht duurt zo’n twee uur en een kwartier. Zowel de Fjordline als de Colorline bieden deze overtocht aan.

Vanaf Kristiansand is het nog ongeveer twee en een half uur rijden naar onze cabin.

Met het vliegtuig

Vlieg je liever? Boek dan een vlucht naar Oslo of Kristiansand. Vanuit Nederland is dit ongeveer anderhalf uur vliegen. Vanaf daar kun je het beste kiezen voor een huurauto en zo je weg vervolgen naar onze cabin.