Zoek
Sluit dit zoekvak.

Tip: bezoek de nieuwe sauna in Vrådal

Saunaliefhebbers opgelet. Op 100 meter lopen van onze cabin is deze zomer een fijne nieuwe sauna geopend. De sauna ligt aan het kleine zwemmeertje vlak bij onze cabin en biedt een prachtig uitzicht op de achterliggende bergen. De sauna is nu ook eenvoudig online te boeken voor een privé-sessie, dus wie weet zit jij hier binnenkort? 

Wat maakt een sauna zo fijn?

Wij mochten deze sauna afgelopen zomer uit proberen en kunnen je een bezoekje absoluut aanbevelen. Tijdens je sauna sessie kun je genieten van het prachtige uitzicht op de bergen. Na afloop spring je in het ijskoude meertje op de top. Heerlijk verfrissend! Ook bijzonder is het spiegelglas van de sauna waardoor je wel naar buiten kunt kijken maar anderen niet naar binnen als jij in de sauna zit ;-). Neem wel zelf handdoeken en zwemkleding mee en ook wat hout uit onze cabin om de kachel in de sauna mee op te stoken.

Hoe boek je deze sauna?

Je kunt de sauna nu eenvoudig boeken op de website van Vrådal Panorama

Wat kost het?

Voor een sessie van twee uur betaal je 300 NOK (ongeveer 30 Euro). Tip: vul op de bestelpagina maar 1 persoon in als je een sessie boekt. Dit is toegestaan.